U beschikt niet over de juiste Flash player, en/of u heeft javascript uitgeschakeld staan.

Download de Adobe Flash player
en/of schakel javascript ondersteuning in.

Natuurlijk scherp zien zonder bril

Uw staaroperatie met de Crystalens kunstlens
Helder maar ook scherp zien, zónder bril. Het is mogelijk met de Crystalens. In de Verenigde Staten is de Crystalens de meest geïmplanteerde moderne lens bij operaties voor cataract of staar en ook in Nederland kiezen steeds meer mensen voor de Crystalens.

Crystalens is als uw natuurlijke ooglens
Met de Crystalens bent u niet alleen verlost van staar. U ziet opnieuw scherp op meerdere afstanden. En dat komt omdat deze accommoderende kunstlens –net als de natuurlijke ooglens- meebeweegt met de oogspier. Zonder bril schakelt u probleemloos over van uw computerscherm naar het straatbeeld buiten, van leesboek naar televisie.

Kwaliteit

Voor een ingreep aan uw ogen bent u graag in ervaren, kundige handen. Het is daarom van groot belang dat uw behandelaar gekwalificeerd en vakbekwaam is. De Nederlandse beroepsvereniging van oogartsen, het NOG, heeft het keurmerk NOG refractiechirurg ingesteld. Dit keurmerk is gekoppeld aan een uniek visitatie- en controlesysteem. Om in aanmerking te komen voor certificering worden behandelcentra én refractiechirurgen (oogspecialisten) elke drie jaar beoordeeld op belangrijke kwaliteitscriteria. Professor Ringens, hoogleraar Oogheelkunde in het VUMC, was een van de initiatiefnemers van dit kwaliteitssysteem. Hij hoopt dat het als voorbeeld mag dienen voor de hele Nederlandse gezondheidszorg.

Gecertificeerde refractiechirurgen in Nederland
Op de website van het NOG - www.oogheelkunde.org - treft u een overzicht aan van de gecertificeerde refractiechirurgen in Nederland.

Keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN)
Veel private klinieken en behandelcentra hebben het kwaliteitskeurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland of zijn kandidaat-lid. Aangesloten klinieken worden jaarlijks aan strenge normen getoetst. Doel is patiënten en cliënten de zekerheid te geven dat zij bij deze instellingen in goede handen zijn. Meer informatie vindt u op de site van de ZKN: www.zkn.nl.
Geschikt voor mij?

Misschien bent u na het lezen van de informatie op deze site serieus geïnteresseerd geraakt in de Crystalens.

Als u wilt, nemen wij persoonlijk contact met u op voor een geheel vrijblijvend, oriënterend gesprek.

In dit formulier kunt u uw gegevens achterlaten.

Vul het formulier in

Mijn voorkeur kliniek: Bausch + Lomb gecertificeerde klinieken Correct Vision Vision Clinics Phaco Centrum Medisch Centrum Alkmaar Stichting Medisch Centrum Jan Van Goyen Eyescan ooglaserkliniek
Download patienten brochure