U beschikt niet over de juiste Flash player, en/of u heeft javascript uitgeschakeld staan.

Download de Adobe Flash player
en/of schakel javascript ondersteuning in.

Natuurlijk scherp zien zonder bril

Uw staaroperatie met de Crystalens kunstlens
Helder maar ook scherp zien, zónder bril. Het is mogelijk met de Crystalens. In de Verenigde Staten is de Crystalens de meest geïmplanteerde moderne lens bij operaties voor cataract of staar en ook in Nederland kiezen steeds meer mensen voor de Crystalens.

Crystalens is als uw natuurlijke ooglens
Met de Crystalens bent u niet alleen verlost van staar. U ziet opnieuw scherp op meerdere afstanden. En dat komt omdat deze accommoderende kunstlens –net als de natuurlijke ooglens- meebeweegt met de oogspier. Zonder bril schakelt u probleemloos over van uw computerscherm naar het straatbeeld buiten, van leesboek naar televisie.

Bausch + Lomb

Bausch + Lomb is een internationaal toonaangevende onderneming in producten voor oogheelkunde, refractie-chirurgie en optometrie met maar liefst 14.000 medewerkers in 100 landen. Het Amerikaanse Bausch + Lomb vond haar oorsprong in 1853, Rochester, New York.

Anderhalve eeuw innovatie
In ruim 150 jaar heeft de onderneming een indrukwekkende serie innovatieve producten op de markt gebracht. Zo was Bausch + Lomb in 1971 verantwoordelijk voor de wereldwijde introductie van de voor die tijd unieke zachte contactlens. Later volgden geneesmiddelen tegen oogziekten, hoog geavanceerde laserapparatuur en oog- en lensverzorgingsproducten. De Crystalens staat opnieuw voor een revolutie in perfect zien.

Voor meer informatie kijkt u op onze global site: www.bausch.comGeschikt voor mij?

Misschien bent u na het lezen van de informatie op deze site serieus geïnteresseerd geraakt in de Crystalens.

Als u wilt, nemen wij persoonlijk contact met u op voor een geheel vrijblijvend, oriënterend gesprek.

In dit formulier kunt u uw gegevens achterlaten.

Vul het formulier in

Mijn voorkeur kliniek: Bausch + Lomb gecertificeerde klinieken Correct Vision Vision Clinics Phaco Centrum Medisch Centrum Alkmaar Stichting Medisch Centrum Jan Van Goyen Eyescan ooglaserkliniek
Download patienten brochure